Duchange & Riché
Brussel - Antiquiteiten

Ernest Allardstraat 45
1000 Brussel

02512 42 18
     

Over deze onderneming:

Opening 20-01-2010. A. DUCHANGE zet de familiegeschiedenis voort die haar vader in 1965 inluidde in Parijs. In ’93 opende ze haar galerij in Parijs en 2 jaar later ging ze bij de afdeling Aziatische Kunst van een grote veilingzaal in Londen werken, om er de internationale markt te leren begrijpen en haar kennis te verdiepen. Daarna werkte ze samen met Eymery & Co, in de prestigieuze rue St-Honoré. Ze deelde haar passie voor de Chinese en Japanse Kunst met haar man P. RICHE. Nu openen ze een galerij aan de ZAVEL waar ze een ruime keuze aan kunstvoorwerpen bieden: blauw & wit of polychroom MING-porselein en OVERGANGSPORSELEIN.

Volledig assortiment QING-porselein: blauw & wit. groene en roze familie (enkele keizerlijke stukken). Zeldzame Oost-Indische stukken. Biscuits in 3 kleuren. Chinees wit. Turkoois blauw.

Alle kunstperioden zijn vertegenwoordigd: Jade. Cloisonné. Schrijfwaren. Ivoor. Bamboe. Kantonees email. Keuze uit houten of gelakt Chinees meubilair. Coromandel-schermen. Imari-keramiek, Kakiemon, Kutani en gelakte stukken van Namban illustreren de JAPANSE KUNST. Met andere woorden, een volledig panorama van de Chinese en Japanse kunst voor verzamelaars en musea.

CONTANTE AANKOOP. GRATIS EXPERTISE. ERFENISSEN.

Map

 Bereken route